maanantai 25. maaliskuuta 2013

The Hääpaikka

Nyt se on sitten varmistunut, meidän TOP 1 Wedding Venue. Sopimus on allekirjoitettu ja varausmaksu maksettu niin nyt voi hehkuttaa!

Paikka tuli esille aivan yllättäen jostakin blogista (hölmöä etten edes muista mistä blogista sen löysin..) ja en ollut siitä mitään kuullut aikaisemmin. Missään netissä olevissa hääpaikkalistoissa tms.. ei ollut tämä tullut vastaan. Mutta kiitos tälle mysteeriblogistille jolta tämän löysin!

Hääjuhlamme vietetään siis Villa Åkerblomissa!




Paikka on saanut juuri uuden pitopalvelutoiminnasta vastaavan yrityksen, Merirosvojen Juhlapalvelun. Heti kun paikan bongasin, otin Merirosvoihin yhteyttä, ja kävimme paikkaa katsomassa ja totesimme että se sopii meille täydellisesti. Villa on ulkopuolelta todella kaunis, ja sijaitsee aivan meren rannalla. Sisätilat olivat myös kauniit ja siistit, ja pihapiiriäkin löytyi (lumikinoksia tosi sen verran reippaasti että ihan tarkkaa tietoa ei tuosta pihapiiristä ole). Tila sisältä on ehkä hieman ahdas meidän vierasmäärälle, mutta täytyy olla tarkka että vierasmäärä pysyy nyt alle 80 hengen. Päädyimme kuitenkin siihen että tämä oli muuten kaikenkaikkiaan meille sen verran miellyttävä vaihtoehto että pieni ahtauskaan ei haittaa. Sisältä paikka on avara, ja kaikki vieraat mahtuu istumaan samaan tilaan, eli erillisiin huoneisiin ei ketään tarvitse laittaa. Merirosvojen Juhlapalvelujen kautta tulemme vuokraamaan astiat, liinat, tarjoiluhenkilökunnan ja yöpalan. Tätini tuo miehensä kanssa omasta pitopalvelustaan buffettiin ruoat. Alkoholijuomat käymme itse hakemassa Tallinnasta.


Villa Åkerblomin nettisivut löytyvät täältä . Nettisivuilta lainasin myös liitetyt kuvat.

Ihana fiilis on kyllä kun paikan on saanut lyötyä lukkoon. Nyt voidaan oikeasti kunnolla suunnitella koristusta ja sisustusta. Kunhan nuo lumet sulaisi ja tulisi lämmin kesä ja pääsisi näkemään paikan
pihapiirin.

Hirveän paljon erilaisia visioita on alkanut pyörimään päässä. Täytyy vähän yrittää malttaa ettei lähde ihan lapasesta. Niin paljon kaikkea ihanaa ja söpöä ja kaunista ja tunnelmallista mitä haluaisi.


Intoiluterkuin,

Sanni








2 kommenttia:

  1. Wuhuu! Mahtavaa, että tila löytyi! Ei muuta kuin suunnittelemaan lisää, nyt kun paikkakin on tiedossa :)

    VastaaPoista
  2. Yhden tälläisen hääpaikkasaitin puolesta kiitän hyvästä löydöstä, ja listaan paikan välittömästi.

    -Jussi
    www.juhlanpaikka.fi

    VastaaPoista