sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Miten kaikki alkoi...

Kaikki alkoi siitä kun ostin ensimmäisen oman asuntoni keväällä 2011 ja suunnitelmana oli viettää villiä sinkkukesää syntien kaupungissa, Vantaalla. Ei kestänyt kauaa kuin työkaverini toi illanistujaisiini mukaan pirteän ampiaisen (isännöin siis tupareita, jotka olivat samalla naamiaiset), Sannin. Tutustuimme pintapuolisesti eikä vielä mitään vakavampaa syntynyt.

Kesää kului eteenpäin Juhannukseen asti. Suunnittelimme porukalla mökkireissua Tampereelle ja kiero työkaverini sekä Sannin ystävä (nykyinen kaaso) heitti bensaa jo liekkeihin kun kyseli puolin ja toisin mahdollisesta kiinnostuksesta toiseen. Juhannus menikin hyvin pitkälti toistemme kainaloissa.

Jälleen kesää ja useita tapaamisia "vahingossa" kului eteenpäin ja molemmat alkoivat jo takaraivossaan tietää että seurusteluksihan tämä tulisi muuttuvan. Sunnuntaiaamuna 16.7. päätimme tehdä tämän viralliseksi.

Elämäni parasta aika alkoi tästä hetkestä. Vietimme aikaa päivittäin toistemme kanssa, kunnes jouduimme "pakosta" muuttamaan Sannin remontin takia luokseni hetkeksi. Kun remontti valmistui, tuntui että arki sujui niin hyvin että emme halunneet sitä lopettaa, joten muutimme yhteen pysyvästi.

Yhteiset asiat lisääntyivät, yhteiset ystävät, yhteiset muistot sekä jopa ensimmäinen "perheenjäsen", Demi -kissa. Rakkautemme on vaiheittain niin ällöttävää että se saa ystävämme vihreiksi Facebookin päivityksillämme. Oli siis hyvin luonnollista, että kosin Sannia viikonloppumatkallamme 19.10.2012 Kööpenhaminassa ja aloimme suunnittelemaan häitä (Sanni aloitti tämän jo Köpiksen kentällä ostamalla kaikki häälehdet mitä hyllyssä oli).



Olemme Sannin kanssa hyvin samanhenkisiä; yhtä laiskoja mutta myös yhtä urheilullisia - yhtä huomiohakuisia - yhtä kulinaristeja - yhtä leijonia ja kissaihmisiä - yhtä täydellä sydämellä mukana tässä.

En vaihtaisi päivääkään tähän mennessä ja olen yhtä innoissanni suunnittelemassa loppuelämääni tämän  upean naisen kanssa kuin hän itse, vaikka sitä ei aina päällepäin näekään.

Tulen jatkossa laittamaan sulhasen näkökulmasta hääjuttuja tänne. :)

T. Henkka




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti