tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ihanat häälehdet!

Häälehdet on ihania. Ne vaan on. Ihanaa kiiltävää paperia ja kauniita kuvia ja ideoita. Lehtien lukemisesta ja selailusta tulee ihan prinsessamainen olo ja niitä on ihana ostaa (paitsi hintansa puolesta). Korkean hinnan lisäksi ne on kamalan painavia ja suuria, ei meinaa käsilaukkuun mahtua!
Nyt huomasin juuri että parista eri lehdestä oli ilmestynyt uudet numerot. Ostaa en ole vielä viitsinyt kun en jaksa kanniskella niitä ympäriinsä. Onneksi ne pysyy kauppojen hyllyillä aika pitkään :)

Kävin tuossa yksi päivä läpi kaikki tähän mennessä ostetut lehdet. Melkoinen pino niitä jo on. Ensimmäiset lehdet on tanskankielisiä, sillä ostin ne heti Köpiksen lentokentältä kun oltiin matkalla kotiin reissusta missä Henkka kosi <3 Oli vaan pakko saada niitä heti. Oli vaan melko metsästäminen, kävin läpi ainakin 5-6 kauppaa/kioskia kentällä ennen kuin löysin häälehtiä. Henkka ihmetteli jo mitä mä niissä kaikissa kaupoissa ravaan kunnes näki viimein kun tulin onnellisena viimeisestä kaupasta ulos kahden lehden kanssa. Pitihän sitä koneeseen saada luettavaa!


Innostuin myös yksi päivä olemaan hyvin järjestelmällinen ja merkkasin pienillä post it merkeillä värikoodein lehtien sivuilla siitä missä oli hyviä ideoita. Kategorioina mm. kimput, hääpuvut, ruoka ja häämatkat. Osassa lehdissä tosi paljon ideoita, ja osassa vähemmän. 

Vielä ei ole mikään lehti erottunut joukosta erityisen hyvänä/huonoja. Onko muilla omaa suosikkia häälehdistä?

//Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti