sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Fit!

Vähän on ollut hiljaista häärintamalla nyt. Ollaan hääpaikan löytymisen jälkeen keskitytty hääkuntoon pääsemiseen, eli siis treenaamiseen. Meillä molemmilla on tässä viimeisen vuoden aikana herkuttelun myötä noussut paino, ja ainakin itselläni on sellainen fiilis että hääpukuja ei huvita mennä kokeilemaan ihan vielä. Jos saisi itseä niskasta kiinni ja aloittaa terveellisemmän elämäntavan ja liikunnan kunnolla, niin voisi palkita tietyn kilomäärän pudottamisesta sitten menemällä sinne sovituksiinkin.
Koska vuoden alusta maaliskuuhun mennessä ei oltu itse saatu mitään aikaiseksi, otin haasteen vastaan ja liityin FitFarmin Superdiettiin.
Viime tiistaista alkaen seuraavat kuusi viikkoa onkin tiukalla ruokavaliolla ja treenillä! Jos tällä pääsee ensimmäiseen tavoitteeseen niin sitten varaan ajan  ensimmäiseen sovitukseenkin. Jeejee! Niinattareen ainakin varaan ajan, sillä siellä näyttäisi olevan muutama tosi kiva puku tiedossa :)

Suunnitelmana on nyt siis tämä kuusi viikkoa ottaa alkusysäyksenä terveellisempään elämäntapaan, ja jatkaa siitä sitten vähän enemmän itselle sopivalla ja luonnollisemmalla tavalla niin, että hääpäivänä olisi reilusti kevyempi ja timmimpi.



//Sanni

2 kommenttia:

  1. Wuhuu, onnea koitokseen :) täällä ois sama homma edessä. VHH ruokavalio on vienyt kilot pois mutta kiinteytyminen ois seuraavana listalla..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mulla (tai meillä) on koitettu terveellistä ruokavaliota aikaisemminkin, mutta heikolla menestyksellä. Tiukat säännöt ainakin toistaiseksi toiminut ihan hyvin, jos sitä tämän jälkeenkin osaisi olla harvemmin repsahtamatta :D

    VastaaPoista