perjantai 25. huhtikuuta 2014

Sulhasen tunnelmia häiden aattona


Terveppä terve.

(Kyllä, se on Sulhanen tässä)

Olen ollut hyvin laiska tämän blogin suhteen, mutta se ei tarkoita etteikö häistä kertominen/järjestäminen/keskustelu olisi minulle mieluisaa. Päinvastoin, tämä on ollut elämäni parasta aikaa, varsinkin kun sen saa tehdä maailman ihanimman ihmisen kanssa!

Huomenna saan aloittaa uuden elämän maailman kauneimman, rehellisimmän sekä parhaan mahdollisen naisen kanssa. Toisaalta toivon että arkemme ei muutu mihinkään. Se on parasta mitä tässä suhteessa on, voi rehellisesti olla oma itsensä kaikkine huonoineen ja hyvineen puolineen. Huomiset häät ovat vain ylistys tälle kaikelle ja epäilemättä vuosisadan parhaat bileet, mutta loppujen lopuksi vain kaksi ihmistä rakastaa toisiaan niin paljon että haluavat viettää loppuelämän toistensa kanssa - oli olosuhteet mitkä tahansa.

Haluan jo innolla nähdä vaivaa tämän suhteen eteen ja saada vaimoni hymyilemään päivästä toiseen. Haluan matkustella, hemmotella, rakentaa perheen, SIIVOTA ja ennen kaikkea vanheta yhdessä. Koska loppujen lopuksi kaikki muu rakentuu tämän ympärille. Tärkeintä on olla onnellinen ja sen oikean ihmisen kanssa. Ja vaikka häähekumassa ja hurmoksessa ollaankin, voin aidosti sanoa että tämän naisen kanssa minua ei pelota mikään.Sitten hieman aiheestakin. Huomenna teemavärinä Sulhasella on päällä jonkin verran mustaa (mukaanlukien siipikengät, jotka olette aikaisemmin jo nähneetkin), sekä rakkaan jo antama huomenlahja, joka istuu täydellisesti yhteen sormukseni ja kalvosinnappien kanssa.Tuntemukset on yllättävän levolliset. Olemme pitäneet itsemme kiireisinä esim. terassin (miehen näkökulmasta grillin) laittamisen kanssa. Uskoisin, että todellisuus iskee minuun vasta ensi yönä. Puku on kertaalleen testattu, sekä opeteltu jopa siihen liittyviä etikettejä, joista ei ollut hajuakaan (mm. kukaan juhlapaikalla ei saa riisua takkia, ennen kuin sulhasen sen on tehnyt!?).

Tänään aika menee hääpaikalle tavaroiden, juomien ym. roudauksessa joten aika kuluu onneksi nopeasti.  Osaltani palaan asiaan häiden jälkeen, jolloin varmasti riittää kerrottavaa/kuvia/yms. Nyt takaisin hommiin!

P.S. Kannattaa silmäillä Helsingin Sanomia huomenna. ;)

5 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla sulhasen kuulumisia ja voi miten kauniisti puhut tulevasta vaimostasi. Ihanaa! <3 :) Ikimuistoista päivää teille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa päivää hääparille, nauttikaa!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa hääpäivää! Kauniita sanoja :).

  VastaaPoista
 4. Luin myös HS:n jutun ja vaikutatte todella hyvältä parilta :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita sanoja. Ihanaa hääpäivää teille!! <3

  VastaaPoista