maanantai 28. huhtikuuta 2014

Paras päivä ikinä!

Nyt on hääpäivä ohi. Tavallaan vähän tyhjä olo, mutta tavallaan ei. Häät meni upeasti ilman minkäänlaisia kömmähdyksiä tai kommelluksia, oli suoraan sanottuna oikeasti ihan mielettömän ihanat juhlat! Papin puhe myös oli ihan uskomaton <3
Kirkossa meillä oli musiikkiesitys johon rakastuimme työkaverini häissä, ja johon nyt kaikki ystävämme rakastuivat. Lisäksi siellä oli kaasoilta meille häälahjaksi yllärimusiikkiesitys! Oli ihan mahtava - tästä lisää myöhemmin :)


Juhlissa ruoka oli hyvää ja tunnelma mitä mahtavin. Ihanaa kun ollaan saatu paljon kehuja päivästä, itsellä vielä tosin tuntuu menevän hetki ennen kun sisäistää kaiken, meni niin nopeasti ohi! Onneksi meillä oli Video-Timo kuvaamassa, joten pääsemme vielä palaamaan päivän tunnelmiin monta kertaa.Palailen myöhemmin häihin ja ohjelmaan ja kaikkeen tarkemmin, nyt vaan vähän tallainen pikaisempi postaus, sillä olemme lähdössä tänään häämatkalle. Ihanaa päästä palautumaan sinne, jotenkin tuntuu että on vähän ollut hässäkkää tässä viimeaikoina..


Palataan <318 kommenttia:

 1. Onnneeaaaaa! Ihania kuvia, oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, paljon onnea ja rakkautta! Olette upea pari ja tuo sun puku on ihan mielettämän upea!!! Jäämme odottelemaan lisäkertomuksia hääpäivästänne.

  VastaaPoista
 3. Jes ihanaa alkaa tulemaan nyt oikein rytinällä näitä hääpostauksia kaikilta! Onnea. <3 Rakastuin tuohon pukuun ja etenkin tuohon ilmapalloon!

  VastaaPoista
 4. Onnea ihan tuhannesti! <3 Niin kaunis pari ja UPEA morsian. Puku sopii sinulle täydellisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puku tuntui kyllä ihan täydelliseltä! :)

   Poista
 5. Paljon onnea!! :) Aivan mielettömän upean näköinen morsian olet ollut! :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Haluaisin kuulla juhlapaikasta, G18! Mikä toimi ja mikä ei? Me mennään siellä naimisiin kesällä niin olisi kivaa tietää jos on jotain vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Laitappa mulle meiliä giuliva@gmail.com niin vastailen kysymyksiin ja kertoilen paikasta :)

   Poista
 7. Kävin aikalailla samantien videomatskun kimppuun. Erittäin hyvältä näyttää! :) Kiitos, että sain olla mukana. Mahtibileet! :)

  VastaaPoista
 8. Oi kun hyvältä näytät! Lisäkertomuksia odotellessa. Ja mielenkiinnosta kysyisin, että mikä oli tämä musiikkiesitys joka sai kaikki huokailemaan... (nim. merk. mietin, että mikä musiikkiesitys kirkkoon)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään tänne piakkoin lyhytversion häävideostamme, siinä varmaan näkyy tuota esitystä. Meillä oli yksi esitys jossa kaksi viulua + piano ja toi en oli ylläriesitys kaasoilta :)

   Poista
 9. Onnea! Ihana auringonpaista ja tuo ilmapallo! Olet upea morsian:)

  VastaaPoista