sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

So Stylish

Olen setvinyt näitä meikkaus ja kampausasioita vaikka kuinka pitkään, ja vihdoin viimein sain muutama viikko sitten kampaajan ja meikkaajan valittua. Kaasotkin halusivat kampaukset, joten aloimmekin hommiin, ja pyytelimme tarjouksia Helsingin keskustan paikoista josta saisimme hotellille paikanpäälle kaksi henkilöä toteuttamaan neljä kampausta ja yhden meikin. Onneksi mukavan oloinen paikka löytyi melko helpolla, ja varasin meille So Stylish:in Anun ja hänen kollegan meikkaamaan minut ja tekemään meille kampaukset.


Kampaukseksi haluaisin jotakin ylläolevien kuvien tyyppistä. Hiuksia riittää, sillä oma luonnonkihara pehko on lähestulkoon alaselkään saakka pitkä. Latvoja täytyy tosin käydä leikkauttamassa ja vähän väriä korjaamassa vielä ennen häitä. Meikkityyppejä laitoinkin jo aikaisemmassa postauksessani täällä

So Stylishissa tehdään myös kynsiä, ja kävinkin kynsihuollossa muutama viikko sitten. Suunniteltiin valmiiksi hääkynsiäkin, ja varasin hääviikolle seuraavan huollon.

Viime viikonloppuna kävin sitten testikampauksessa ja meikissä. Bookkasin sopivasti nuo samalle lauantaille kun oli suunnitelmissa lähteä juhlimaan yhden kaason 30v syntymäpäivää. Ostin myös kaasolle meikin ja kampauksen syntymäpäivälahjaksi, ja olikin ihana päivä hengailla So Stylishin liikkeessä laittautumassa!Meikistä tuli ihan mielettömän hyvä! Olin aivan fiiliksissä, sillä sävyt oli juuri oikeat ja tunsin itseni kauniiksi <3 Hiuksista tuli myös kauniit, tosin vähän tehdään vielä hääpäivänä muutoksia kampaukseen. 

Kyllä oli ihana fiilis lähteä juhlimaan! Mentiin ensin skumppalasillisille, ja sen jälkeen herkuttelemaan Gaijiniin ja siitä vielä baariin. Huoh, seuraavana päivänä oli melko väsynyt olo. Ja aika kutkuttava ajatus sekin, että seuraavan kerran  kun juhlitaan, niin juhlitaan meidän häissä! Iik! 

4 kommenttia:

 1. Lookkisi oli onnistunut, näytit kauniilta! Tuo eva longoria tukka on myös upea. Tuleeko sinulle hiuksiin koristeita tmv. Hääpäivänä?:) magee tuo sininen mekkokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tulee joo hiuskoriste, sellainen kaunis helmi&timangikoristeinen kampa :)

   Poista
 2. Hyvän paikan valitsit, olen itsekin käynyt siellä mekissä :).

  VastaaPoista