sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hei me mennään naimisiinIhan vaan sillain tiedoksi että mennään naimisiin viikon päästä lauantaina! 

Iik oikeesti. Oon ollut kyllä yllättävän chilli tässä viimeajat, juurikaan ei oo jännittänyt kun kaikki järjestelyt on niin hyvin hallinnassa. Saatiin myös maanantaina tieto että päästäänkin juhlapaikalle jo edellisenä päivänä (siinä piti olla varaus mutta nyt peruuntunut- jes!) joten pääsen nyt itsekkin koristelemaan ja laittamaan juhlasalia. Ihanaa! Ainoa mitä on vielä tehtävänä on hääpäivän sellanen ohjelmarunko jossa jaetaan tarkemmin vielä kaasoille ja bestmanille vastuualueet yms, mutta olen ajatellut että sitä ei montaa päivää aikaisemmin kannata tehdä kun kuitenkin tulee jotain muutoksia. Ja päässä tuo suunnitelma on jo lähes valmiina :)


Nyt kun tätä kirjottaa niin hiipii sellanen kutkuttava tunne mahaan.. ehkä mua jännittääkin. Töissä on ollut niin hirveä kiire etten ole siellä juurikaan kerinnyt jännittämään, mutta eiköhän tuo ensi viikolla viimeistään iske. 

5 kommenttia:

 1. Niin se aika kuluu! Ihanaa hääviikkoa teille :).

  VastaaPoista
 2. Ooh! Nyt jo te ns. Kevät/kesä morsiamet aloitatte:) upeeta! Kiva kun kevät nyt jo näin pitkällä!

  VastaaPoista
 3. Vitsit et aika on senkus lentänyt!!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa tulevaa viikkoa! Kiva, että pääsette juhlapaikalle jo edellisenä päivänä. Se varmasti helpottaa järjestelyjä ja vähentää stressiä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! <3 Minäkään en malta odottaa lauantaita!!

  VastaaPoista