maanantai 5. elokuuta 2013

Suunnitelmiin muutoksia

Tässä muutaman viikon sisällä on meidän häät saaneet aikalailla uuden suunnan. Meillä on mennyt vaihtoon kaksi suurta osaa koko juhlasta, hääpäivä ja juhlapaikka. Kirkko sentään pysyi samana, mutta vihkiaikakin päivän vaihdossa muuttui.

Kaikki lähti meidän aivan ihanasta vuosipäivästä josta kirjoiti jo aikaisemmin täällä. Vietimme päivää Helsingissä, ja hengailimme vihkikirkkomme lähistöllä. Gaijinissa syömässä ollessamme huomasimme ikkunasta että juhlasali G18 sijaitseekin aivan siinä vieressä, eli siis Helsingin Vanhaa Kirkkoa vastapäätä! Olin kyllä aikaisemmin jo ihastellut tuota juhlasalia, mutta en ollut tajunnut että se sijaitsee juuri kyseisellä paikalla. Tiesin myös että G18 on kiinni aina heinäkuisin (mikä on mielestäni melko kummallista). Huomattuamme kuitenkin tämän upean sijainnin, innostuimme Henkan kanssa ihan älyttömästi.

Vuosipäivän jälkeen alkoikin sitten tapahtumaan. Otin yhteyttä G18 henkilökuntaan, ja onnekseni sieltä vastailtiin vaikka lomilla olivatkin. Sain tietää että KAIKKI vuoden 2014 kesälauantait ovat varattuja. Muutama perjantai kyllä olisi vapaa. Lähimpänä kesää oli lauantai 26.4 ja lähimpänä vanhaa hääpäiväämme oli perjantai 2.8. Näiden päivämäärien kanssa soittelin Tuomiokirkkoseurankuntaan ja kyselin vihkiaikoja. Molemmissa löytyi. Sitten mietittiin ja punnittiin ja harkittiin ja soiteltiin äideille, anopeille, isille ja kaasoille. Lopputuloksena se, että päädyimme kevätpäivään, ja näin hääpäivämme on 26.4.2014, vihkiminen klo 13:00 (Melko aikaisin, tästä täytyy postata myöhemmin!).

Alunperinhän jätimme tuon G18 tilan sen takia pois laskuista että siellä ei ole ulkotilaa, ja me kun haaveilimme paikasta joka olisi rannalla ja olisi kunnolla tilaa viettää aikaa ulkona. Mutta, paikan tyyli vei voiton. Ja onhan siinä ruttopuisto ja sisäpiha. Ja koska häät on jo huhtikuussa, ei todennäköisesti ole edes kovin kuuma. Ja mikä tärkeintä, nyt ollaan ihan super innoissamme! Vanha juhlatilamme Villa Åkerblom oli myös kiva, mutta viime äitienpäivästä saakka (kävimme siellä lounaalla) on ahdistanut tilan ahtaus. Häiden suunnittelukin sen takia jäi heti vähemmälle kun tuntui ettei paikka sitten kuitenkaan ollut juuri SE paikka.

No nyt on <3

Tänään kävimme ensimmäistä kertaa (aivan, vihkiaika muutettiin ja vanha paikka peruttiin jo ennen tätä!) paikanpäällä, ja ymmärsimme myös, että olemme tehneet niin täysin oikean valinnan! G18 jos joku on se juuri meidännäköinen juhlapaikka.

Ette voi ymmärtää kuinka hyvä fiilis on nyt!





2 kommenttia:

  1. Mekin mietittiin g18:sta :) ihanan paikan ootte valinnut ja hurjaa et teidän häät on ihan kohta! Puolisen vuotta vaan!

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Kyllä tuo ehdottomasti vaikuttaa nyt oikealta :)

    VastaaPoista