maanantai 5. elokuuta 2013

Yöpymisasioita

Klaus K on aivan mahtava hotelli, johon ihastuimme Henkan kanssa yöpyessämme siellä vuosipäivänä heinäkuussa. Hotelli on tyylikäs, moderni ja silti romanttinen. Palvelu on aivan loistavaa, ja mikä parasta, se on uuden juhlapaikkamme vieressä.



Ajattelimme että olisi aika ihanaa jos minä olisin kaasojen kanssa yötä hotellissa hääpäivää edeltävän yön, ja hääpäivänä menisimme hotelliin Henkan kanssa viettämään hääyötä. Ajattelimme pääasiassa hotelliksi Klaus K:ta, mutta vertailun vuoksi laitoin tarjouspyynnön myös Glo Art hotelliin joka myös on kirkkoa ja juhlapaikkaa lähellä. Jokatapauksessa, tarjoukset saatuamme, päädyimme Klaus K:hon vaikka hinta olikin hieman korkeampi. Klaus K:lla oli tarjota isompi huone, johon saa jopa kaksi lisävuodetta, eli mahtuisimme kaasojen kanssa kaikki samaan huoneeseen. Saamme myös pitää saman huoneen (joka tietenkin siivotaan välissä) Henkan kanssa, eli saan jättää kaikki tavarat huoneeseen häiden vieton ajaksi - täydellistä! Otimme hääyöksi Klaus K:n hääyöpaketin, johon kuuluu myöhäisempi check out ja aamiainen huoneeseen ja muuta hemmottelua <3
Kaasotkin innostuivat ajatuksesta, ja minusta on ihanaa että saan heidän kanssaan viettää viimeisen iltani neitinä, ja kävellä heidän kanssaan hääpäivänä kirkkoon vihittäväksi. Aika ihanaa! Pyydämme myös kampaajan ja meikkaajan hääpäivänä aamulla huoneeseen laittamaan meikin ja hiukset kuntoon.




Aivan ihanaa kun tuntuu että alkaa asiat loksahtamaan paikalleen! Onko muilla jo päätetty missä häitä edeltävä yö vietetään ja kenen kanssa? Entäs hääyö?



2 kommenttia:

  1. Meillä oli tuollainen huone hääyönä. Hyvä hotelli, kivan kokoinen huone ja maistuva aamiainen (sekä iltapala) :)

    VastaaPoista