tiistai 20. elokuuta 2013

Hääpuku tilattu!

Vitsit miten ihana fiilis!

Tänään aamulla töissä olin huonosti nukutun yön jälkeen sitä mieltä että en jaksa lähteä sovittamaan hääpukuja, mutta onneksi lähdin. Menin yhden ystäväni ja yhden kaasoni kanssa Niinattareen, ja siellä katseltiin ihania mekkoja. Heti sisään päästyä huomasin upean mekon, ja sanoin että tuota voisin kokeilla! Kierreltiin kuitenkin aikamme, ja valittiin monta muutakin upeaa pukua sovitettavaksi, sekä pari villiä korttia.

Pari villiä korttia oli tosiaan villejä, eikä päässeet jatkoon. Neljä seitsemästä oli tosi hyviä, mutta niistäkin kaksi jäi kun tarkemmin aloimme miettimään. Kaksi viimeistä pukua olikin sitten vaikeita. Molemmat hyvin saman tyyppisiä, mutta toisessa enemmän blingiä ja toinen yksinkertaisempi. Molempia testailin aikansa, mutta päädyin kuitenkin toiseen. Ja se on kyllä upea <3 En uskonut että tänään olisi ollut se päivä kun valitsen pukuni, mutta näin se vain oli!

Puku oli vielä aivan uusi, saapunut Niinattareen tällä viikolla, ja oli vielä hinnoittelematon, eli sain sen kaksi sataa edullisemmin normaalihinnasta! Lisäksi kun sen laittoin tällä viikolla tilaukseen, sain 150eur lahjakortin, jolla voin ostaa esimerkiksi alushameen, hunnun tai muuta vastaavaa. Ihan mahtavaa! Ja oli kyllä ihanaa palvelua :)

Nyt vaan odottelemaan sitten tammikuun loppuun, kun puku saapuu liikkeeseen <3


6 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Sinäkin olet jo löytänyt unelmien pukusi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo!! Kaason blogissa sitä pieni yllärikuva <3 Henkka lupasi ettei kä katsomassa :D

      Poista
  2. Wau. Mukavaa, että hääpuku on jo löytynyt! Toivottavasti lahjakortille löytyy käyttöä. Arvokas lahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän sille löydy, luulen että vannehame ja pukupussi vois olla sellasia ainakin :)

      Poista
  3. Onnea löytyneestä mekosta,mulla olisi ensi viikon perjantaina luvassa kadonneen wow-fiiliksen metsästys Niinattaresta :) (Sulho ei tosin tiedä tästä mitään,mullahan on jo yksi mekko,mut koska ei oo nähny sitä ni ei voi tietää :) )

    VastaaPoista