tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mekkoja!

Minulla on kolme ihanaa kaasoa ja heidän kanssaan aluksi puhuttiin että saavat itse ostaa mieleisensä mekot häihimme. Kuitenkin ajatuksena se, että ne olisivat vähän saman tyyppiset tai samaa sävyä. Ajattelin myös että mikäli löytäisin itse jonkin mekon josta tykkäisin ja kaikki kaasot hyväksyisivät, toki sen heille voisin ostaa. Aina välillä on tullut selailtua vaikka millä mekkosivuilla ja bongailtua kaikennäköistä. Minun onneksi kaikki kaasot ovat samaa kokoluokkaa (hoikkia ja pieniä), joten sinänsä helppo ajatella että heille suht samantyyppinen vaatetus sopii. 

Tänään sitten yhden kaason kanssa surffailtiin oikein urakalla ja satuttiin löytämään ihana mekko. Näytettiin kuvaa mekosta myös toisille kaasoille, ja onnekseni myös he tykkäsivät siitä! Hetken setvimisen jälkeen laitettiinkin mekot tilaukseen, ja nyt täytyy vaan toivoa että nuo sopisivat tytöille. Jos ei, niin löytyy niitä varmasti muitakin kivoja :) Mutta kyllä nyt tuli sellainen fiilis että olisi se kiva että puvut olisivat samanlaiset tai ainakin saman tyyppiset. Ainakin alla oleviin Pinterestin kuviin ihastuin!






Vaikka meitä ei olekaan noin suurta laumaa kuin näissä kuvissa, niin olen varma että vähintään yhtä ihania kuvia saataisiin <3 



//Sanni




1 kommentti:

  1. Potrettien kuvaamiseen omalla porukalla kannattaa varata aikaa ja suunnitella valmiiksi miten poseerataan, niin saadaan parhaita kuvia. Harjoittelustakaan ei ole haittaa!

    VastaaPoista