torstai 8. elokuuta 2013

Koristelun testausta

Olen selaillut hääkirppiksiä netissä aina ajoittain hyvinkin reippaasti, ja tehnyt aika hyviä löytöjä. Toki myös uutena on tullut kaikenlaista hankittua. Yksi kaunis päivä tein sitten testikattauksen, jotta saisin vähän mielikuvaa siitä, onko ideani yhtään fiksu. Ajatuksena on ollut yhdistää valkoista, kultaa, timangeja, helmiä ja piristykseksi korallia.


Pikkukissa Demi tuli auttamaan testikattauksen valmistelussa (ja about puolet helmistä oli lattialla tämän jälkeen...)

 Tarkoituksena oli saada korallin värisiä ruusuja, mutta ne oli liian oransseja. Tarkoitus oli myös saada korallin väristä satiininauhaa, mutta sitä ei löytynyt _mistään_.

 Valkoisen pöytäliinan paikalla on silittämätön lakana. Kuvitelkaa se sileäksi kauniiksi liinaksi.

En kuitenkaan innostunut tuosta oranssin/korallinpinkin yhdistelmästä, ainakaan nyt kun sävyt eivät sopineet yhteen. Luulen että pysymme yksinkertaisemmassa vaihtoehdossa, ja jätämme korallin pois.


Oranssien (tai korallien) ruusujen tilalla voisi olla parempi kun olisi pelkästään valkoisia ruusuja. Harmi ettei tullut otettua kuvia pelkästään niillä.




Tosi tyytyväinen olen kuitenkin kirppikseltä ostamiini kaitaliinoihin (tajusin juhlatilassa käydessä että siellä olevat verhot on tasan tarkkaan samaa sävyä!) ja tuohon hemi/timangi koristeluun :)

Nyt vaan täytyy hamstrata lisää kaikkea, ostin tätä testikattausta varten vain pienen määrän koristuksia. (Ja säilöä helmet turvaan kissoilta)

Jeejee!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti