tiistai 19. marraskuuta 2013

Never say never

Se huntu. Kirjoittelin huntupohdinnoista täällä, ja olin ehdottomasti sitä mieltä että JOS hankin hunnun, tulee se olemaan pitkä. Lyhyet hunnut ei olleet laisinkaan minun mieleeni. Well well...

 Noh, tänään koitti se mahtavuuspäivä että sain rakkaan ja täydellisen hääpukuni mukaan Niinattaresta! <3 Se siis on edelleen kaunein puku mitä itselleni kuvitella voin, ja etenkin nyt kun siihen saatiin nyöritys selkään, niin voilá! Se istuu täydellisesti!!
Anyway, äitini oli mukana pukua hakemassa, ja kun siinä puku päällä pyörin, mietiskelin että pitäisikö se huntu nyt hankkia. Äiti oli sitä mieltä että kyllähän se kiva olisi, ja kun muutamaa testailin, niin tulipas huomattua, että minun pukuun ei vaan sovi pitsireunainen huntu ei sitten mitenkään, ja pitkä huntu myöskin ikäänkuin hukkuu helman joukkoon. Yksinkertaisesti parhaimmalta ja pukuun sopivimmalta näytti puoleen selkään ulottuva huntu valkoisella satiinireunalla. Eli se aikaisemmin postaamani "nounou". No, nyt sen on "yesyes" :D

Kamalaa on nyt se että ennen kuin muutamme, puvulla ei ole kunnon säilytystilaa, vaan sulloin sen pahvilaatikoiden sekaan vaatehuoneeseen.
Toinen kamala asia on että en meinaa malttaa antaa sen olla rauhassa tuolla vaatehuoneessa. Haluan pistää sen päälle KOKOAJAN.
Kolmas kamala asia on se että haluaisin kamalasti näyttää puvun Henkalle ja kuulla hänen mielipiteen siitä (vaikka oikeasti haluan että Henkka näkeepuvun vasta kirkossa).

Ooh. Se on niin kaunis <3


 Siellä se on <3 


Ja tässä se yllättävä huntu




Musta tuntuu että olen jotenkin ihan yli-innoissani tästä pukuasiasta. Oonko nyt jotenkin sekaisin, vai onko muilla ollut samoja fiiliksiä? Entäs onko tullut vastaavia yllätyksiä eteen?



9 kommenttia:

  1. Onnea puvun kotiutumisesta :)
    Minä en ole missään vaiheessa harkinnut huntua, joten en osaa sanoa huntufiilistelyyn muuta kuin, ettet varmasti ole ensimäinen joka on vaihtanut mielipidettä hunnusta ;)
    En myöskään kokenut ihmeellisiä fiiliksiä puvusta joten annoin sen vain olla pussissaan ja nyt kun se ei kotona ole kuukauteen edes ollut niin välillä ihan unohdan, että minulla on jo hääpuku :o
    Tässä suhteessa minä olen varmasti erikoinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin voi joo olla, itseni tässä yllätin ehkä eniten :D

      Poista
  2. En ole vielä kokeillut huntua, en taida uskaltaakaan:) upean näköinen makkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hunnut on kyllä jäninä, itsekkään en ole vielä täysin vakuuttunut tuosta hunnusta. Täytyy vielä nähdä kampauksen kanssa :) Kiitos, minäkin tykkään meidän makkarista!

      Poista
  3. Mulla oli alkuun sama fiilis, teki mieli näyttää jerelle puku ja kysyä mielipidettä, vaikka oikeasti en halua hänen näkevän koko pukua, puku on nyt jo roikkunut kaapissa että välillä ihan unohdan sen jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mäkin unohdan sen jossain vaiheessa :D

      Poista
  4. Taisin nähdä puvun toisaalla tänä iltana, lasken ainakin huntukommentit 1+1. ;) Ihana puku ja kaunis huntu. Minäkin olen ostanut pukuni Niinattaresta, ja haen sen kotiin n. 1,5 kuukauden kuluessa, kunhan käyn sovittamassa ja muutokset tehdään. Meillä mies on jo nähnyt puvun, kun mekkojen katsastusreissu päätyi siihen, että jouduin hälyttämään äitini ja sulhon kiirellä makutuomariksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa ;) Mullakin tuo puku viihtyi Niinattaressa kuukauden. Tosi hyvää työtä kyllä tekivät :)

      Poista
  5. Olen kuullut useastakin morsiamesta jotka ovat vaihtaneet mieleipidettä hunnusta juurikin niin, että alunperin ei olla huntua haluttu ollenkaan tai jokin muun tyylinen ja kun sitä sitten saa sovitella hääpuvun kanssa, niin mielipide hunnusta muuttuukin. Ja hyvähän se tosiaan on, että sitä sovittaa etukäteen jotta näkee mikä sopii.

    Ja eiköhän tuo puvusta innostuminen ole ihan normaalia morsiankäyttäytymistä myöskin. Mun puku roikkuu tällä hetkellä makuuhuoneessa vaatekaapin ovessa, sillä helman ompelu on kesken ja haluaisin sen jo piiloon pikkuhiljaa sillä pelkään että kyllästyn siihen! Toivottavasti en kuitenkaan, sillä onhan tässä vielä reilusti yli puoli vuotta häihin.

    VastaaPoista