sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Hääkakkutasting

Olemme miettineet ja maistelleet monen eri konditorian kakkuja tässä viimeisen vuoden aikana, ja nyt oli vuorossa Patisserie Teemu & Markuksen  kakut. Näistä olin erityisen innoissani, sillä kakut olivat gluteiinittomia, ja meidän häävieraista löytyy keliaakikkoja.
Tilasin kaksi erilaista neljän hengen kakkua, toisessa mokka-maitosuklaamoussea, vanilja-tummasuklaaganache ja suklaakakkua ja toisessa jasmiiniteellä maustettua tummasuklaamoussea, vadelmakreemiä ja suklaakakkua.


Namnam! Olivat kyllä hyviä! Henkka ihastui tuohon ruskeaan mokka-suklaakakkuun, minä ja anoppi tuohon harmaaseen jasmiiniteellä maustettuun. Kuitenkin molemmat oli ihan mielettömän hyviä! 

Täytyy vielä vähän mietiskellä, mutta saattaapi olla että tuo ruskea versio on se The kakku. 

Onko muilla kakut jo valittu?

5 kommenttia:

  1. Aika jännän värinen kakkut tuo harmaa :D ei oo kyllä koskaan tullut vastaan. Mutta molemmat on kyllä hurjan kauniita! Meillä on ilmeisesti myös tulossa joku suklaakakku, mutta täytteistä tai muista mausta ei oo vielä mitään hajua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tosi jännä, mutta tykkäsin siitä just sen takia kun se on niin erikoinen :)

      Poista
  2. Itselleni kanssa kerran suositeltiin tuota Patisserie Teemu & Markusta, ja kävin siellä Helsingissä heidän kahvilassaan jo nuuskimassa, siellä on vaikka mitä kivaa :)
    Herkullisilta näyttävät :)

    VastaaPoista
  3. Tuo harmaa kakku miellyttää mun silmää, aivan älyttömän kaunis.

    VastaaPoista