maanantai 14. lokakuuta 2013

Pöytänumerointia

Ihan alkuun suunnittelimme että teemamme on shampanja, koska olemme melko innokkaita kuoharin ja shampanjan juojia. Pullot on myös kauniita ja shampanjan väri ihana! Teemassamme näkyykin shampanja enemmän väreissä, ja sen lisäksi teema jatkuu paikkakorteissa (täällä). Aikaisemminkin jo olen blogissa meittinyt skumppa/shampanjapullojen käyttöä pöytänumeroina, ja tänään sitten Henkan kanssa mietittiin että kyllähän ne meille sopisi kuitenkin (meillä on myös hankittuna blogissakin esiintyneet pikkukehykset, mutta niille keksimme jo uuden käyttötarkoituksen).

Kävimme sitten Sinooperissa, ja sieltä lähti mukaan helmiäisvalkoista kartonkia ja parit tussit. Ajattelimme tästä samasta kartongista tehdä paikkakortit ja nämä pöytänumerot. Ideana siis laittaa tyhjään pulloon valkoiseksi maalattu grillitikku, ja siihen "viiri", jossa on numero. 


Vähän tähän tyyliin
Kuva Pinterest




Aloimme askartelemaan ja leikkelin muutaman esimerkkiviirin, kunnes keksin sopivan kokoisen. Olin ajatellut että viirin numeron voisi paksulla tussilla siististi kirjoittaa kartongille, mutta jotenkin se oli mielestämme epäsiistin ja halvan näköinen. Idea kuitenkin oli ihan jees, joten ajateltiin nyt sitten etsiä jostakin sopivan kokoiset numerotarrat, jotta numerot saa tyylikkäästi ja siististi viireihin. 



Askartelutalkoot


Fiksuna tyttönä mietin viirin leikattuani että se on väärinpäin!! Kirjoitin siihen myös numeron, vaikka se oli mielestäni "väärinpäin". Tämän jälkeen ymmärsin, että tosiaan, tuon kartonginpalan pystyy myös kääntämään... oli taas todella älykäs fiilis. Noh, saimmepahan kunnon testikappaleen jonka mallilla voi leikata uusia :D 


Nyt kun kirjoittelen tätä ja liitin tuon kuvan, niin huomasin että tuo tikkuhan on kyllä aika ohut. Onko se vähän typerän näköinen? Olisiko vinkkiä mitä tuossa voisi käyttää että se olisi fiksumman näköinen?


//Sanni





6 kommenttia:

  1. Voisiko tikkua vaikka lyhentää hieman? Silloin se ei välttämättä näyttäisi niin ruipelolta. :)

    VastaaPoista
  2. Täällä yksi vasta hiljattain blogisi löytänyt ja kivalta vaikuttaa :) (etenkin shampanjan ja timanttien osalta;>)

    Mutta, itsekin olisin ehdottanut että jos kokeilisi hieman lyhentää tuota viiriä, ehkä noin puolet vähemmän tikkua näkyviin :) Paksumpaa keppiä saa tietty kätevästi esim paperipilleillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun löysit :))
      Täytyy testata noita paperipillejäkin!

      Poista
  3. KIva idea! Tuli mieleen, että varsistahan pystyisi myös tekemään paksummat esimerkiksi laittamalla kolme tai neljä tikkua yhteen ja kierittämällä ympärille vaikka jotain kivan väristä teippiä tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei myöskään hassumpi idea. voisihan ne kieputtaa vaikka maalarinteipillä ja maalata sen valkoiseksi. Hyviä ideoita paljon, onneksi on aikaa testailla :))

      Poista