perjantai 11. lokakuuta 2013

I Love Me

Kävin tänään töiden jälkeen yhden kaason kanssa paljon mainostetuilla I Love Me messuilla. Hän ei aluksi ollut kovin innostunut lähtemään, lähinnä siitä syystä että viime vuosina on ollut näihin messuihin melko pettynyt. Kuitenkin hän meni voittamaan kaksi ilmaislippua Cocovin kilpailusta, ja pyysi sitten minut mukaan.
Itse en aikoihin ole näillä messuilla käynyt, viimeksi joskus silloin kun messut kulki vielä muotimessujen nimellä.
Kuitenkin paikalle sitten sovittiin menevämme heti näin perjantaina, ettei olla siellä pahimmassa viikonloppuruuhkassa. Oli hyvä päätös, sillä paikalla ei ollut liikaa ihmisiä, ja pääsimme hyvin kiertelemään. Kauaa siihen ei tosin mennyt, aika vaatimattomat messut mielestämme oli kyseessä. Kohtalaisen paljon erilaisia näytteilleasettajia, mutta jotenkin tuli sellainen olo että "Tässäkö tää oli". Noh, onneksi oli ilmaisliput ja loistavaa seuraa!


Tiesin myös että paikalla on tämä Häät osio. En odottanutkaan siltä suuria, mutta en myöskään näin pieniä. Tämä Hääpuoli oli oikeastaan lähestulkoon naurettavan pieni. Iso alue, jossa oli keskellä hääpukuja joista sai äänestää kauneinta. Lisäksi pari hassua pöytäkattausta ja malli karkkibuffasta. Ja siinä se!

Noh, puvut oli nättejä ja karkkibuffa tosi kaunis.




Niin kauniita!







Pöytä ja buffajuttuja


Näihin kimppuihin ihastuin






Lisäksi messuillahan oli myös korujuttuja. Paikalla olikin monta eri kultaliikettä ja suunnittelijaa, ja mentiinkin katselemaan tarkemmin Malmin Korupajan sormusvalikoimaa. Malmin Korupajalla oli muuten todella hyvä tarjous, -40% sormuksista jos osti tai tilasi messuilta! 

Toki sitten minun harakkamainen puoli pääsi oikein valloilleen ja kokeilin heti mielestäni aivan tajuttoman upeaa sormusta. Sormuksessa oli yksi ika reippaan kokoinen kivi, ja sivuilla lisää pienempiä. Sitä sitten ihailin aikani, kunnes kysäisin hintaa. Kun myyjä alkoi katselemaan lappua, huomasin että toisella puolella oli lappu jossa näkyi 1,06ct... tajusin että ei ihan parin tonnin budjetin sormus ole kyseessä. No ei, reilu 12 000eur. Nice. No ei ollut minun sormus sitten se. Harmi etten tästä ottanut kuvaa!
Löysin kuitenkin toisenkin aivan upean sormuksen, joka oli jo vähän kohtuullisemmassa hintaluokassa, "vain" noin 5000eur. Mutta suorastaan RAKASTUIN tähän sormukseen.


Sopii minun kihlan kanssa yhteen täydellisesti! 

Tämä nyt ei tule minun sormus olemaan, mutta voi olla että joku hyvin tämänkaltainen löytää kuitenkin työnsä sormeen. On se vaan kaunis!




Sormushuumasta kun päästiin, niin kierrettiin vielä vähän messuja, ja lähdettiin sitten kotia kohti. Vaikka messut nyt ei mitkään ihmeelliset olleet, niin kyllä sielä viihtyi ja oli tietenkin ihanaa viettää aikaa kaason kanssa <3 Kotona odotteli vielä tuore Häät lehti, joten perjantai oli oikein onnistunut!




//Sanni

1 kommentti:

  1. Viime vuonna messut oli yhtä pettymys. Nyt tilat on suuremmat, mutta selkeesti ei oo yhtä tehokkaasti käytetty. Nooo, sama mennä huomenna käymään ;)

    VastaaPoista