sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hyvää 1v kihlajaispäivää meille!

Aika on mennyt niin nopeasti. Tasan vuosi sitten oltiin aurinkoissessa Kööpenhaminassa vasta kihlautuneina. Nyt ollaan jo pitkällä hääsuunnitelmissa ja enää puolisen vuotta itse juhliin <3

Juuri kihlautuneet <3



 Koska Henkka järkkäsi kesällä minulle yllätykseksi meidän seurustelun vuosipäivän ohjelman, niin minä järkkäsin nyt Henkalle tämän kihlajaispäivän. 


Eilinen aamu alkoi ylläriaamiaisella

Henkalle kerroin sitten mitä pitää pakata mukaan, ja että ajoaika kohteeseen on noin 40min. Siltikään ei yhtään osannut arvata mihin mennään, ei edes kun lähdettiin ajamaan. Vasta kun ensimmäinen Långvikin kyltti näkyi, selkeni tämäkin :D

Huone

Näkymä huoneesta

Viikonlopun ohjelmaa

Huoneessa joimme sitten vähän skumppaa ja chillailtiin, ja lähdettiin kylpylän puolelle. Siellä oltiin poreammeessa, katseltiin kauniita maisemia ja juotiin shampanjaa.
Kylpemisen jälkeen suunnattiin takaisin huoneeseen ja laittautumaan, sillä oli aika mennä varaamaani shampanja tastingiin. 

Siellä oli iiiiiso pullo! 

Shampanja tastingin jälkeen olikin hyvä aika mennä syömään, alkoi jo kuplajuomat nousta pikkuhiljaa hattuun. 



Ruokailun jälkeen chillailtiin, nautittiin live musiikista, ja sitten lähdettiin lepäilemään huoneeseen jossa meillä oli vielä vähän jälkiruokaa. Skumppaa, keksejä, juustoja ja suklaata. Nam!
(Henkka kivasti keksi laittaa laatikoston laatikon meille sänkyyn pöydäksi)



Nukahdettiin melko aikaisin, ja aamiaisella oltiinkin jo kahdeksan jälkeen. Jep, me ei osata nukkua pitkään :D Huvitti kun meidän lisäksi aamiaisella oli ainoastaan mummoja. Aamupalan jälkeen mentiin vielä kylpylänpuolelle nauttimaan porealtaista, ja sitten huoneessa vähän loikoiltiin. Meillä olisi ollut late checkout, mutta lähdettiin jo ennen kahtatoista kohti kotia takaisin kissojen luokse :)


Ihana päivä ja ilta oli kyllä, ja hotelli mitä mahtavin. Suosittelemme ehdottomasti!














3 kommenttia: