maanantai 6. toukokuuta 2013

Viikko 19 on täällä!

Tätä viikkoa on odoteltu, ja viimeinkin se saapui!

Eli siis Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan kirkot alkoivat ottaa varauksia, tai varaustoiveita, kesälle 2014. Henkka olikin sitten valmiiksi asemissa ja laittoi heti yhdeksältä toiveita menemään. Nyt odotellaan josko joku viidestä vaihtoehdosta saadaan. Kirkko on kyllä niin kaunis! Ehdottomasti suosikkini alueemme kirkoista.



Vähän sen jälkeen kun oltiin sovittu keskenämme siitä että haluamme kirkossa siunauksen, ja päätyneet tähän kirkkoon, huomasimme että tämä uusi hääohjelma Kuninkaalliset häät tehdään juurikin tässä kirkossa. Aika hauskaa että nyt voi sitten katsella että minkäslaisia spektaakkeleita siellä nyt sitten järjestetään. Meille kun on tulossa melko lyhyt ja vaatimaton siunaustilaisuus. 

Jos sattuisi niin että emme mitään meille sopivaa aikaa saisi, varmaan harkitsisimme sitten siiviilivihkimistä juhlapaikalla. Mutta toivotaan nyt että kirkko saataisiin kun olisi se ihanaa päästä tuolla saamaan siunaus <3


//Sanni

5 kommenttia:

  1. On kyllä kaunis kirkko ympäristöineen. Toivottavasti saatte haluamanne päivän:)

    Kiitoksia vielä tunnustuksesta.

    VastaaPoista
  2. Miten te saitte noin monta eri varausta laitettua? Meille tuli tukalaa jo niiden viiden kanssa :D Ei haluttu laittaa ilta-aikoja ja aateltiin, että mennään näillä mitä on ja jos ei tärppää niin siviilivihkiminen on vaihtoehtona ;)Kuitenkin laitettiin jopa kahteen eri kirkkoon varaukset ja siltikin oli vaan yks "ilta-aika" eli klo 15.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis viisi mekin laitettiin? Mekään ei noita myöhempiä aikoja haluttais, ja hankalaaoli kun vaan yksi kirkko vaihtoehtona. Mutta toivotaan että tärppää! :)

      Poista
  3. Meillä kävi supertuuri ja saatiin juuri se aika ja kirkko, joka oli ykköstoiveena. Toisaalta seurakunnan jäsenet on etusijalla ja kesäkuun alku ei ole ehkä kaikista suosituin ajankohta, joten siinä mielessä ei ollut kauhea yllätys. Toivotaan, että teilläkin tärppää!

    VastaaPoista