sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äidit on parhaita!

Ihan ensiksi oikein älyttömän hyvää äitienpäivää kaikille äideille!



Me vietettiin äitienpäivää lounastamalla Villa Åkerblomissa, eli meidän tulevassa hääpaikassa. Äidit eivät vielä olleen paikkaa nähneet, ja kun sain mainosmeiliä äitienpäivälounaasta, ilmoitimme heti meidän porukan paikalle. Oli kivaa näyttää paikka äideille (ja pikkuveljelle) ja nähdä myös itse Villa Åkerblomin kesäinen look. Olihan se kaunis, vaikkakin etenkin nyt kauhistuttaa se miten saadaan meidän vierasmäärä tiloihin mahtumaan. Nyt paikalla oli 40-50 hlö ja oli jo melko täysi, ja meillä vieraita on 70-80 listalla. Mutta ei auta, täytyy mennä joku kerta lähempänä paikan päälle katsomaan ja kokeilemaan pöytäjärjestelyitä. 


Villa Åkerblom 



 Testausta hääkuvaa varten <3



Mikäli vihkiminen olisi juhlapaikalla, tämä kohta voisi olla ihana. 


Sisältä ei kamalasti viitsitty ottaa kuvia kun oli niin paljon porukkaa jo paikalla kun menimme sisälle. Lounasbuffa oli melko suppea, mutta hyvää ruokaa oli tarjolla. Paikkaa oli myös vähän rempattu viime käynnin jälkeen, ja oli siistimmän näköinen sisältä. Ulkoa rakennus on hieman ehkä ränsistynyt, mutta minun silmää se ei haittaa, on sellaista persoonaa ja luonnetta. Mielestäni muutenkin todella kaunis tuo paikka! Ja äidit tykkäsivät :)

//Sanni




1 kommentti:

  1. Sisällä on vaihdettu tapetit ja maalattu ikkunan- ja ovenkarmeja :) Terassi ulkoota maalattiin myös täksi viikonlopuksi. Meille sanottiin, että julkisivuun saattaa tulla pientä remonttia vielä vuoden aikana ;)

    VastaaPoista