keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tylliä, strasseja, pitsejä...

Tänään oli ihana päivä!

Vähän ex tempore päätin mennä kokeilemaan hääpukuja, oikeastaan sen vuoksi että löysin Lovebirds liikkeen valikoimasta ihanan puvun ja päätin että haluan mennä kokeilemaan sitä. Kun olin toisen kaason kanssa sopinut eilen että mennään käymään siellä tänään, niin totesin että pakkohan sitä on Niinattaren suosikkipukua myös sovittaa kun liikkeet on aika toistensa lähellä. Soitin työpäivän aikana Niinattaresta sovitusajan ja sainkin sen samalle päivälle, ja sinne sitten lähdin töistä suoraan. Niinattaressa oli puolisen tuntia aikaa katsella ympäriinsä ja merkata kuusi suosikkipukua. Aika hankalaa oli aluksi, tuntui että valikoimaa oli niin paljon ja niin paljon kaikkea ihanaa! Alkoi sitten kuitenkin niitä suosikkeja löytymään, paitsi juuri sitä yhtä minkä nettisivuilta olin bongannut. Sitä ei ollenkaan ole liikkeessä sovituskappaleena :( Sovitin kuitenkin aika vastaavaa versiota ihan ensimmäisenä, ja neljästä sovittamastani puvusta se oli kyllä paras.
Palvelu oli todella hyvää, tyttö joka pukuja esitteli oli mukava ja olisi enemmänkin pukuja sovituttanut, mutta itsellä oli niin kuuma ja hikinen olo että nuo neljä oli ihan tarpeeksi.

Niinattaresta lähdettiin kaason kanssa Lovebirdsiin. Sielläkin oli tosi mukava tyttö töissä, ja hänen kanssaan juteltiinkin paljon siitä että minkä mallinen puku minun kropalle sopii. Aika samoilla linjoilla oltiin :)  Liikkeessä ei ollut kuin muutama sopiva puku, ja niitä sovitinkin, mutta ei ollut niin oman tyyppisiä että olisin erityisemmin innostunut. Totesin myös että se netissä katsomani puku oli ihan liian kapoinen minulle (ainakin vielä toistaiseksi... ;) )
Ei varmaan ole yllättävää että 36-38 kokoisia pukuja oli enimmäkseen, eli kaikki ns "normaalikokoiset" morsiammet - suosittelen Love Birdsiä myös näiden perinteisten liikkeiden rinnalle! Puvut oli siistin näköisiä, kauniita ja hyväkuntoisia ja tosiaan hinnaltaan oikein mukavia. (Se Niinattaren suosikkipuku kun oli sitten tietysti melkein 1500eur, auts.)

Vielä en kyllä mitään uskalla lyödä lukkoon, Niinattarestakin sanottiin että jos sieltä uuden puvun tilaa, riittää että ensi joulun jälkeen käy sovittamassa ja tilaamassa. Joten tämä morsian taitaa katsoa kesän ja alkusyksyn mittaan tulevan käytettyjen mekkojen tarjonnan sekä ensi kauden uutuudet ennen päätöksiä. Ja toki sitä on hyvä muissakin liikkeissä käydä. Joka tapauksessa tiedän että yksi upea puku on olemassa jonka hääpuvukseni ehdottomasti ottaisin <3

Kivaa puuhaa oli joka tapauksessa! Joskus joku muu kuin kostean hiostava sateinen ilma ei ehkä ollut se paras sovituspäiväksi.


(Kurjaa kun en voi laittaa mitään kuvia tänne kun toi Henkkakin täällä pyörii :P )


//Sanni


1 kommentti:

  1. Harmi kun et voi puvuista mitään paljastaa :/ ois ollu kiva nähdä et millaisia pukuja oot fiilistelly :)

    VastaaPoista