torstai 2. toukokuuta 2013

Vappuhumua ja paikkakortteja

Tulipas juhlittua vappua. Ilta vietettiin kavereiden kanssa ja vappupäivä oltiin isolla porukalla  Kaivopuistossa piknikillä.  Olipas muuten aivan ihana ilma ja istuttiin auringossa monta tuntia. Tehtiin Henkan kanssa evääksi lohirullia ja mätitahnamunia, mutta jostain syystä McDonalds vei voiton ja hettiin sieltä vähän lisäeväitä.. että hei hei vaan Superdietille :D
Taisin jopa saada auringossa vähän väriäkin! Henkka tietysti paloi.

Sain kyllä murulta vappupallon jonka sain itse valkata <3 Tänä vuonna oli mun vuoro, viimevuonna ostin Henkalle Hevisaurus ilmapallon josta oli todella onnellinen.


Vapun vietossa kaivarissa.


Keräiltiin vappuna kavereilta myös skumppapullonkorkkeja. Ajatuksena olisi tehdä korkeista paikkakorttitelineet. Nyt on jo 50 korkkia kasassa! Saadaan varmaan ensi vappuun mennessä loput kasaan, mutta jos ei, niin kaivarista voidaan sitten mennä hakemaan loput :D

Olin jo lopettamassa tätä juttua, kunnes Henkka vierestä sanoi että pitäisköhän kokeilla tehdä niitä paikkakortteja et tiedetään tuleeks niistä ees yhtään mitään. No, testasin, ja ihan kivat niistä tuli! :) Joku kiva paperi vaan tuohon ja kiva fontti, niin niistä tulee just sopivat :)


Demi oli myös kovin kiinnostunut paikkakorteista..






Näitä vois sitten pikkuhiljaa jo alkaa veistelemään. Ja etsimään sopivaa paperia. Ja miettimään painetaanko teksti vai kirjotanko ihan omin kätösin. 

//Sanni





2 kommenttia:

  1. Kiitos! Mä tykkään kans :)) Mietin että jos niihin vielä laittais ohutta satiininauhaa shampanjan tai korallin värisenä pienen rusetin. Vis testata että onko kivampi ihan vaan noin :)

    VastaaPoista