sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joululoman puuhailuja

Aika rentoutunut olo. Viime maanantaina olin töissä, ja sen jälkeen lomaillut. Nyt huomenna pitäisi taas mennä töihin, sitten onkin taas tiistai ja keskiviikko vapaata.
Tässä joululomalla on tullut kyllä kieltämätä syötyä ja etenkin herkuteltua, tavattua ihania ystäviä ja sukulaisia ja vähän laiteltu tätä uutta kotia. Joten jotain sentään ollaan touhuttukkin! Polttopuut kannettiin autokatoksesta takkahuoneeseen ja kuistille ja lisäksi Henkan kanssa poistettiin makuuhuoneesta vanha tapetti. Uuden tapetin laittoon tulikin sitten tuttu ammattimies - onneksi.

Hääjutut on jäänyt aika vähälle, vaikkakin yksi ihana uusi hankinta saatiin Henkan äidiltä! Ihana shampanjacooleri joka häissä laitetaan meidän pöytään :) Ja toki jää koristeeksi/käyttöön jälkeenpäin.


Lisäksi sain myös ihanan pikkuruisen korurasian jossa säilytän kihlasormukset ja korvakorut yön yli (en siis nuku niiden kanssa, en vain osaa :D )




Vaikka kyseessä onkin hääblogi, niin en malta olla laittamatta kuvia meidän uudesta ihanasta makuuhuoneesta. Se vaan on nyt niin täydellinen!


(siis toi höyhenlamppu on vaan ehkä maailman ihanin!)



 Ostettiin makuuhuoneen seinään myös ihana leijonataulu, koska tietysti meillä leijonilla sellainen täytyy olla. 




Ja jotta tässä postauksessa olisi mahdollisimman vähän hääasiaa ja paljon aiheeseen liittymättömiä  kuvia, niin laitan vielä pari kuvaa rakkaasta kummitytöstä, jota olimme Henkan kanssa hoitamassa eilen. Kyseessä ehkä söpöin ja nauravaisin tyttö ikinä! Koita tässä nyt sitten malttaa vauvakuumeen kanssa...




Voi rakkaus!




Tämän lomaviikon jälkeen on hyvä mennä (yhdenki päiväksi) töihin <3

//Sanni






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti