tiistai 14. tammikuuta 2014

100 päivää!

On se hassua, kun aloitin tätä blogia, oli meidän häihin aikaa yli 400 päivää. Mutta tässäshän tämä aika on vierähtänyt, ja nyt ollaan siinä aiheessa että 100 päivää on tullut täyteen. Ja eihän tässä aikaa ole enää kuin reilu kolme kuukautta! Hui!

Hääsuunnittelu jäi tuossa loppusyksystä hyvin paljon vähemmälle asunnon oston ja muuton sekä joulukiireiden myötä, mutta ollaan tässä silti pikkuhiljaa saatu joitakin asioita käytyä läpi. Marraskuun lopussa laiteltiin pitopalveluihin kyselyä, ja päädyttiin pitopalvelu Hupliin. Eilen kävimme palaveeraamassa Huplin tiloissa, ja nyt on saatu se varsinainen aikataulurunkokin päivälle. Onhan sitä toki itsekkin mietitty, mutta ei ole osannut arvioida kaikkia ruokailuaikoja ja nyt ne on selviä. Tästä on helppo jatkaa!


Kävin myös kaason kanssa häämessuilla, jossa kävin moikkaamassa Niinattaren Niinaa joka myi minulle maailman kauneimman hääpukuni (joka oli muuten hääpukunäytöksessäkin!) .Muuten messuilla ei juurikaan mitään erikoista ollut, kävin jo viimevuonna ja silloin kaikki oli niiin uutta ja jännää, joten nyt kaikki oli vähän nähty. Mutta toki häitä on silti kiva fiilistellä, kaason kanssa viihdyttiin taas etenkin skumppabaarissa :D

Tässä vähän tilannepäivitystä piitkän tauon jälkeen!



5 kommenttia:

  1. Vähiin käy ennen kuin loppuu ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvästä kampaajavalinnasta! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä häävalmisteluihin!

    Käy poikkeamassa blogissani, siellä on arvontaa ja alekoodia hääkauppaan :) summer-suvi.blogspot.fi

    VastaaPoista