torstai 18. heinäkuuta 2013

2v

Meidän 2v vuosipäivä oli tiistai, eli 16.7. Kaksi vuotta sitten päätimme tänä samaisena päivänä olevamme tyttö- ja poikaystävä ja melko pian sen jälkeen sanoimme ensimmäistä kerta toisillemme rakastavamme toisiamme. Ja yhä edelleen sanomme samat sanat monta kertaa päivässä <3

Sovimme Henkan kanssa jo aikaisemmin että ei osteta vuosipäivälahjoja, sillä ollaan lähdössä syksyllä reissuun ja katsotaan sieltä sitten jotain kivaa. Tarkoitus oli mennä vaan ravintolaan syömään, mutta sitten tuo minun rakas olikin järjestänyt oikein kokopäiväksi ohjelmaa!

Aamulla heräsimme ja sen jälkeen Henkka teki aamiaista. Aivan ihania kaikkia herkkuja! Ja kukkia <3


Aamiaisen jälkeen hengailtiin kotona ja Henkka sanoi että tarvitsee pakata mukaan yöpymiskamat. Minähän tästä yllätyin kovasti ja koitin tivata että mihin mennään mutta ei tuo suostunut kertomaan. Lähdimme Helsingin keskustaan ja siellä pyörittiin ympäriinsä kauppoja kierrellen. Henkka paljasti että oli varannut Elegia Day Spasta minulle jalkahoidon, ja sen aikaa odotellessa menimme Kakkugalleriaan kahville. Kuten aina, kakut oli aivan mahtavia! ( Uusi tuttavuus metsämarja juustokakku voisi jopa olla se suosikki ;) ) Toinen maistamamme kalku oli mango-lime joka sekin oli kyllä hyvää, ihanan raikasta!


Jalkahoito oli aivan ihana! Sain ihanan korallin värisen lakkauksenkin varpaisiin. Tuntui ihan kurjalta laittaa ballerinat jalkaan, olisi pitänyt olla jotkut läpsyt mukana että olisi päässyt uusia varpaita heti esittelemään :D
Jalkahoidosta lähdimme kävelemään eteenpäin, ja Henkka kertoi että nyt mennään sitten paikkaan jossa yövytään. Bulevardia pitkin kävellessä sitten tajusin suuntaavamme Klaus K hotelliin ja olin aivan intona! Alakerrassa oleva Gaijin ravintola oli myös vieressä, ja Henkka vihjaisikin illan ruokapuolesta. Arvatkaas vaan kuinka fiiliksissä olin!


Huone oli aivan ihana ja siellä oli skumppaa jäissä odottamassa. Parhautta! Hetki oltiin huoneessa ja vaihdeltiin vaatteita ja laittauduttiin, ja sen jälkeen lähdettiinkin syömään. Gaijinissa otimme maistelumenun ja siihen sopivan juomamenun. Voin kyllä sanoa etten koskaan ole parempaa ruokaa syönyt! Ja pienistä annoksista tuli aivan täyteen!


Gaijinin jälkeen lähdettiin mahat täynnä kävelemään ympäri keskustaa. Oli jotenkin ihana fiilis vain kulkea siellä, ihan kuin turistina. Tuli olo kuin jossain muualla, vaikka oman työpaikankin ohi tuli moneen otteeseen kuljettua :D Ulkona oli ihana ilma, ja käveltiin espalla, josta keksin viedä Henkan jälkiruokaskumpille. Mentiin Kämpin terassille, jossa oli ihan kiva auto edustalla.


Kämpistä lähdettiin taas kävelemään ja fiilistelemään kaupunkia, sekä ihailemaan tulevaa vihkikirkkoamme Helsingin Vanhaa Kirkkoa. Huomenna onkin tasan vuosi jäljellä meidän hääpäivään! Sitten vähän erivärisessä mekossa ;)


Kirkolta mentiin takaisin hotellille, jossa käytiin vielä lasillisella, ja sen jälkeen vietettiin kahdestaan laatuaikaa <3 

Pakko sanoa että melkolailla täydellisen päivän oli tuo rakas meille järjestänyt! Seuraavana aamuna päästiin tietysti vielä hotellin aamiaiselle. Nam nam!




//Sanni





2 kommenttia: