torstai 20. kesäkuuta 2013

Kauas kauas matkalle..

Häämatka on meille todella tärkeä, ja sellainen mihin haluamme panostaa. Haluaisimme lähteä sellaiseen paikkaan johon ei ihan hetkeen tule lähdettyä toista kertaa. Onneksi meillä onkin yksi lentäjäystävä joka on reissannut lähes kaikki maailman kolkat, ja häneltä voi vähän vinkkiä kysellä. Ollaan myös melko reilusti surffailtu Kaleva travelin nettisivuilla, sillä heillä on aivan loistavia häämatkaideoita.
Ihaninta olisi kun pääsisi yhdistelmälomalle, eli ensin vähän kaupunkia ja sitten rantaa. Tai sitten muutama eri rantakohde. Ta risteily. Tai road trip. Vaihtoehtoja löytyy niin paljon!

Joitakin suosikkeja mitä olen miettinyt:

New York - Miami - Hawaji

Miami - Aruba - Curacao

San Fransisco - Hawaji - Los Angeles

Curacao

Aruba


Olisi aika unelma <3

Onneksi on vielä aikaa suunnitella..

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa matkavaihtoehdot! Olen ollut jokaisessa noista mainituista paikoista ja ehdoton suosikki on Hawai'i. Mutta siitä eteenpäin en osaakaan eritellä. Me yhdistettiin 3 vuotta sitten ystävän kolmikymppisten juhlistamiseksi viikko New Yorkissa, viikko Las Vegasissa ja viikko Hawai'illa. Viime kesänä taasen yhdistettiin Miami ja Karibian saarihyppely, tällöin myös nuo ABC-saaret. LA ja SF on ehkä aika tavallisia häämatkakohteiksi mutta ihania nekin. Oikein ihanaa suunnittelua teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet tykännyt! Täytyy vielä näitä pohtia, olis vaan niin ihanaa päästä jo reissuun! :)

      Poista