tiistai 23. huhtikuuta 2013

Teemaa ja värejä

Aika pian kihlauksen jälkeen mietimme häillemme teemaa ja teemavärejä. Päätimme tuolloin samantien, että teemana olisi ainakin osaksi shampanja. Shampanja tulisi esiin väreissä ja mahdollisesti muutenkin pöytäkoristeissa, jos keksimme jonkin kivan tavan.
Kun saimme päätettyä hääpaikan, tajusin että sinne on saatava joku tehosteväri. Muuten voi näyttää liian valjulta, jos väreinä on vaan valkoinen ja tuo shampanja. Johonkin tilaan nämä kaksi olisi varmasti riittänytkin, mutta ei tähän mihin päädyimme.
Kovasti olen pyöritellyt vaihtoehtoja, ja niistä ensimmäisenä suljin pois pinkin, violetin sävyt ja siniset. Yksi mistä pidin, oli tummanpunaisen ja keltaisen yhdistelmä, mutta Henkka ei siitä ideasta niin paljon innostunut.
Katseltiin eilen nauhalta Tori&Dean hääohjelmaa, ja siinä oli korallin väriä teemassa. Tajusin samantien että se on loistava ja meille sopiva! Olen aina tykännyt korallin värisistä vaatteista ja muutenkin se on ihanan pirteä kesäväri, ja sopii oikein hyvin valkoisen ja shampanjan kaveriksi. Henkkakin tykkäsi ideasta, joten nyt se on päätetty!
Nyt täytyy vaan oikeasti toivoa että hääpaikalle hankittaisiin valkosiet tuolihuput. Toistaiseksi siellä on vain punaiset, ja nehän ei nyt mitenkään sovi. Eiköhän tuon hirmuisen ongelman saa tässä hoidettua.
Joka tapauksessa,
innostuin sitten heti googlailemaan, ja löysin vaikka mitä ihanaa!

Tämä kimppu <3




Innostuin myös tekemään kuvakollaasin väristä ja teemoista joita häissä haluaisin olevan. 

Vähän osaavampia kollaaseja ihanasta korallista






On se niin ihana!


Nyt olen taas ihan super innostunut hääjutuista! Dietti jatkuu, mutta suurin intoilu siitä on jäänyt taakse, ja nyt tämä uusi väri sai minut ihan pauloihinsa! 
Ja eikun takaisin etsy.com:ia selailemaan...

//Sanni


1 kommentti:

  1. Tunnustuksen laitoin sulle :) käyhän katsomassa http://tahdomme2014.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html

    VastaaPoista