tiistai 11. helmikuuta 2014

Musisointi

Henkka on meidän perheessä se musikaalisempi osapuoli, ja annoinkin hänen vastuulleen hääbändin löytämisen. Tosin se itse etsiminen oli sen verran hidasta, että minun oli pakko hieman avittaa ja bongasinkin aika hyvän bändin, mutta Henkka sai sitten hoitaa heidän kanssaan yhteydenpidon ja soittolistan viilaamisen.

Hääbändiksi meillä tuleekin Manhattan Trousers niminen yhtye, ja toistaiseksi ainakin kaikki yhteydenpito ja muu on sujunut paremmin kuin hyvin! :)

Kirkkomusiikkia olemme miettneet myös. Itse en erityisemmin tykkää virsistä häissä, ja kovasti mietittiinkin että onkohan virsi vihkimisen yhteydessä pakollinen. Otin kanttoriimme ja pappiin yhteyttä, ja sain ilokseni kuulla että virsi ei ole pakollinen, vaan voimme hyvin sen korvata esimerkiksi musiikkiesityksellä. Ystäväni häissä muutama viikko sitten oli todella kaunis musiikkiesitys kirkossa. Hänen kaksi siskoa soitti viulua ja toisen siskon mies pienoa. Soittivat älyttömän kauniin kappaleen joka teki todellisen vaikutuksen niin minuun kuin Henkkaankin. Ystävältä kysyinkin jälkeenpäin että saisikohan tuota yhtyettä muihinkin tilaisuuksiin esiintymään, ja saahan heidät! :)

Häämarsseiksi olemme ajatelleet alkuun Prinsessa Ruususta ja iloista trumpettisävelmää loppuun.







Vielä alku- ja loppuillan spotify listat kuntoon ja kaikki häämusiikin suhteen on done!

3 kommenttia:

  1. Siistiä! Mun kaveri soittaa tossa Manhattanissa, itse asiassa kyseinen heppu oli soittamassa myös meidän häissä, tosin toisessa kokoonpanossa. Manhattanin olen nähnytkin muutamaan otteeseen keikalla. Varmasti hyvä setti teille luvassa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei loistava kuulla kehuja bändistä, m eillä kun ei ole mitään kokemusta heistä sinänsä! Kiitos! :))

      Poista
  2. Kaksi kertaa nähty ja hyvät on ollu bileet:-)

    VastaaPoista