sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lahjukset ja niihin verrattavat hankinnat

Lahja-asiaa mietimme aikalailla. Olimme jo päättäneet että pyydämme lahjaksi vain rahaa, mutta työkaverini kertoi heidän tehneen lahjalistan stockalle, ja hänen sitä näytettyään päätettiin että mekin tehdään. Oli nimittäin todellä kätevä ohjelma, ja stockalta nyt löytää kaikkea! :)

Kutsussamme mainitaankin että meille lahjat eivät ole mikään velvoite juhliin osallistumiselle, tietenkään, mutta jos meitä haluaa muistaa niin toki otamme mielellämme häämatkakassaamme avustuksia tai sitten voi käydä katsomassa lahjalistaamme.
Lahjalistan kävimme kokoamassa viime viikolla, ja oli kyllä ihan hauskaa puuhaa! Hääosastolta varasin meille ajan, ja sitten saimme sieltä sellaiset jenkkityyliset viivakoodinlukijat joiden kanssa lähdimme sukkuloimaan ympäriinsä. Me kun olemme yhdistäneet kaksi talousta ja juuri uuteen kotiin ostaneet kaiken tarpeellisen (ja tarpeettoman), niin meillä ei varsinaisesti kauheasti ole mitään mitä ihan kirjaimellisesti tarvitsisimme, mutta kyllähän sinne listalle silti sai juttuja kertymään. Tosin yllättävän vähän. Tosi kivaa oli että listalle sai laittaa myös lahjakortteja Royal Ravintoloihin, joita meidän kaltaiset herkkusuut kyllä osaavat arvostaa! :) 


4 kommenttia:

  1. Stokka olisi ihana lahjalista paikka, harmi kun itse asuu täällä pöpelikössä ja suurin osa vieraista niin sinne ei viitsi lahjalista tehdä, perus sokkariin täytyy turvautua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockaltahan pystyy tilata netistä myös tuotteita, ja ne saa tilattua paketoituna paikanpäälle :) Mutta toki varmasti muualtakin löytyy kivoja lahjoja!

      Poista
  2. Pakko kommentoida kun tuli koko blogi selattua läpi. Positiivinen uusi tuttavuus! :) Hauska jäädä seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiva kuulla! Nyt taas koitan päivitellä tänne juttuja enempi kun alkaa päivä lähestymään :)

      Poista