sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Shoppailua

Olimme viettämässä viikonloppua Lahdessa Henkan äidillä, eli tulevalla anopilla. Olipas pitkästä aikaa kivaa, syötiin hyvin ja käytiin teatterissa ja tietenkin suunniteltiin hääjuttuja. Lahdessa on myös aivan mahtava Finnmarin  tehtaanmymälä jossa halusi käydä shoppaamassa. Kävimme siellä jo kesällä Henkan kanssa kahdestaan, jolloin ostettiin häihin kahvipöytään servettejä, isoja tuikkuja, vähän helmiä ja muutama kynttiläkippo. Näitä näkyykin aikaisemmin postaamassani juttussa missä mietiskelin pöytäkoristeluja. 
Samoja kynttiläkippoja ei enää ollutkaan myynnissä, mutta eipä tuo haitannut. Ostettiin paljon muuta. 


Karkkikauhat on nettikirppislöytö jotka saatiin nyt samalla reissulla Lahdesta jo häitään viettäneeltä morsiammelta. Purkit on karkkibuffaa varten (ja toki kotiin koristeeksi), helmet häihin, kynttilät nyt kotiin poltettavaksi. Veteen laitettavia tuikkukippoja ostettiin isoja ja pieniä. Pieniä pitää vielä käydä hakemassa lisää.
Finnmarin reissun jälkeen tehtiin pari testiasetelmaa häihin, ja niistä tulikin ihan loistavia.



Näistä innostuneena kävimmekin sitten heti tänään Ikeassa, josta ostimme vaatimattomat 14kpl kuvan maljakoita..


Kivasti meni tuo pahvilaatikollinen maljakoita sängyn alle.


Vielä siis tarvitaan Finnmarin reissu jossa ostetaan koristekiveä maljakoiden pohjalle ja pieniä tuikkukippoja (ja tuikkuja) lisää, mutta sitten onkin meidän pöytäkoristeet hankittuna! 












4 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä todella kauniilta nuo teidän koristeet... Itsellä jotain samanlaisia suunnitteilla. Haaveilen Pentikin palloista <3

    VastaaPoista
  2. Myös meiltä löytyy tuo ihana Finnmarin kannellinen purkki, jossa sinulla nuo tuikut. Ihan loistava karkkibuffettiin!

    VastaaPoista