torstai 12. syyskuuta 2013

Save the Date ja lomarakkautta

Olimme Espanjassa viettämässä viimeisiä kesälomapäiviä ystäväpariskunnan ja heidän ihana tyttären (minun kummityttö <3 ) kanssa. Ilmat oli upeat ja loma oli ihana, ja aivan mahtava ilta oli kun ystäväpariskunta meni kihloihin! Me tästä tiesimmekin, sillä sulhanen oli meille kertonut suunnitelmastaan jo aikaisemmin, mutta morsian oli ihanan yllättynyt. Vaikka rakkautta ja romantiikka oli ilmassa alusta asti, niin kyllä tuo tuore kihlapari sai koko lomaporukan ylle sellaisen vaaleanpunaisen hattarapilven <3

 Räpsimme heistäkin sitten ensimmäisiä kuvia kihlaparina, ja he meistä myös kuvia Save the Date kortteihin. Kortit tilasimme suomeen tultua Vistaprintistä, ja eilen laitoimme ne postiin, eli tänään kaikki on alkaneet saamaan meiltä kirjeitä!





Aluksi oli ideana käyttää netistä printattuja paperikirjaimia, jotka oltiin pujotettu naruun. Ilma oli kuitenkin sen verran tuulinen että rannalla idea ei todellakaan toiminut, ja tässä kuvassa näkyvän muurin vieressäkin melko heikolla menestyksellä. Lisähauskuutta tähän kuvaustilanteeseen toi turisteja ympäri Torreviejaa kuskaava pikkujuna, joka ajoi meidän ohi kun koitimme näitä kuvia saada aikaiseksi. Kaikki junassa alkoi taputtamaan ja hurraamaan ja huutamaan "Congratz! Felizidades!" Sai melkolailla hymyn huulille meiltä, vaikka muutenkin oli jo valmiiksi hauskaa :D




Luovutimme pylpyröiden kanssa, ja kirjoitimme viestin hiekkaan



Tuuli toi haastetta myös pitkän tukan ja helman kanssa...




Mutta saatiin niitä onnistuneitakin onneksi




Koska kuvailu oli hauskaa ja siinä vierähti reilusti aikaa, saimme myös ilta-auringossa aika kivan fiilistelykuvan



Ja tässä sitten se varsinainen Save the Date kortti joka kaikille tärkeille ihmisille lähti <3







12 kommenttia:

  1. Aivan huikeen ihana!!! Toi kortissa oikealla alhaalla oleva kuva on mun lemppari <3 hyvä et vistaprintin kanssa meni kaikki toistaiseksi hyvin. Mä taas jouduin luottokortit sulkee kun alkoivat veloitella järkyttäviä summia mun kortilta. Tein rikosilmoituksen mut se on ulkomainen firma niin eipä nettikauppahuijauksille mitään voi. Niin ja tuotteita ei saatu.. Tämä siis kihlajaiskutsujen kanssa 2011. :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia, ja varsinkin upea lopputulos! Oliko tietoinen valinta laittaa miehen nimi ensin, vaiko muuten vaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehen nimi tulee etiketin mukaan aina ensin ;)

      Poista
    2. Me ei ees ajateltu asiaa, kunhan kirjotettiin :D

      Poista
    3. Kiitos Korppu, täytypä oikeen googlettaa, oletin vaan että se menee toisinpäin, mutta niinhän tuolla jossain sanottiinkin että toisinpäin menis. Hyvä että tuli kysyttyä, tiedänpähän nyt :)

      Poista
    4. Joo hääkurssilla kysyin asiasta ja vastaukseksi sain, että miehen nimi tulee aina ensin ellei nainen ole se joka on hääparin virallinen ystävä. Eli esim. vanhempien nimissä isä ensin, mutta kaason kohdalla kaason nimi ensin. :)

      Poista
    5. Hei tää oli hyvä tietää! (Vaikkakin tuskimpa kukaan meidän kavereista tällaisia etikettejä tietää niin että välittäisivt nimijärjestyksestä :D )

      Poista
  3. Ihana tunnelma välittyy noista kuvista :)

    VastaaPoista