maanantai 12. toukokuuta 2014

Videokuvaus
Päätimme melko myöhäisessä vaiheessa häiden suunnittelua että ehkäpä se olisikin mukavaa saada häät videokuvattua. Totesimme useita kommentteja kuvauksesta luettuamme että tosiaan, emmehän me mitenkään pysty siltä kaikelta jännitykseltä muistamaan kaikkea mitä hääpäivänä tapahtuu. Tietenkään sitä kaikkea mahdollista ei saa myöskään kuvattua, mutta ainakin ne tärkeimmät hetket saa <3
Valitsimme kuvaajaksi VideoTimon, sillä olimme lukeneet hänestä paljon positiivisia juttuja ja nähneet ihania esimerkkivideoita.

Timon kanssa oli todella helppo pitää yhteyttä ja mukava asioida. Kaikki hoitui todella sujuvasti, ja esimerkiksi kirkossa ei häirinnyt yhtään että ympärillä oli sekä valokuvaaja ja videokuvaaja (ja meidän yllätykseksi vielä se HS.fi:n kuvaaja).

Juhlissa ei kuvailut häirinnyt myöskään ketään, kaikki viihtyi hyvin ja varmasti etenkin siksi että Timo on rento tyyppi jonka kanssa on helppo jutella ja hengata eikä tarvitse turhia jäykistellä, kiitos Timo!

Ensimmäisen version videosta saimme häämatkalla, ja sitä latailimme monta tuntia jotta pääsimme sitä katsomaan. Voi että sitä fiilistä <3 Aikalailla tunteet vyöryi pintaan kun näki itsensä kävelemässä alttarille ja kuuli papin puheen, musiikkiesitykset ja puheet häissä sekä kaiken sen hauskan ja ihanan! Ihan mahtavuutta. Pitkä versio on katsottu jo moneen kertaan ja tullaan sitä varmasti näyttämään kaikille halukkaille läheisille (ja varmaan niillekkin jotka ei haluaisi...) ja tässä nyt kaikille teille lyhytversio meidän häistämme <32 kommenttia:

  1. Ihan loistava video, täynnä iloa ja tunteita :). Näihin on varmasti ihana palata vielä vuosienkin päästä.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa oli minullakin! :) Kiitos hienosti järjestetyistä juhlista!

    VastaaPoista